Store endringer fra September.

Verksted pusses opp

Det er med glede og spenning at vi kan dele at det blir stor utvikling i vår bedrift fra September 2022.

Først på lista er at vi overtar lokalet der det tidligere var frisør. Så vi flytter kundemottaket vårt - cirka 10 meter! Med dette får vi utvidet bedriften og blir å etablere en bedre butikkdel og kundemottak. Vår nåværende port vil holdes stengt og blir utilgjengelig for kunder.

Langsmed utvidede lokaler har vi også pønsket ut nye rutiner og laget nye åpningstider som vi håper skal både gi kunder tilgang til våre tjenester, og gi oss muligheten til å arbeide uforstyrret for å bli ferdige med håndverksoppgavene alle våre ivrige kunder ønsker fra oss. Vi blir dermed å sette faste åpningstider hver dag.

Fra og med 1.September blir vi å være tilgjengelig for kunder mandag til fredag fra 1200-1700. Dette vedlikeholder cirka samme timeantall som tidligere, men til fast tid hver dag. Vi blir også nå å være åpen på hver annen lørdag (i oddetallsuker) fra 1000-1400, som tidligere. Skredder blir tilgjengelig mandag til fredag 1200-1500.

Vi nærmer oss straks 10-års-jubileum, og ønsker å takke ledelsen i Torgcenteret for å ha støttet oss i alle disse årene, og for å ha gitt oss muligheten til å utvikle bedriften videre under gode rammer.

Med denne utviklingen av verkstedet håper vi også på lang sikt å kunne ha flere arbeidere, samt utvide tilbudet vårt når nye maskiner, varer og flinke folk blir tilgjengelig. Nå har vi faktisk plass til å spre vingene våre litt til!