Vedlikehold

Generell pleie

De fleste sko og lærvarer som er inne til reparasjon hos oss får en enkel runde pleie. Vi tar gjerne også imot oppdrag som enkel renovering, puss, pleie og gjenstilling av sko og lærvarer. Vi anbefaler og bruker selv produkter fra Saphir og Collonil eller andre av høy kvalitet, alt etter tilfellet. Vi har mye erfaring, mange midler og mange triks og teknikker for å få fine resultater.

Vask og rens

Dyprengjøring, renovering og flekkfjerning på sko og noe skinngods kan utføres hos oss. Besøk oss snarest for å utrede skaden/flekkene.

Liming

Vi har god kompetanse på liming av de aller fleste moderne materialer og bruker det Tyske Renia-systemet for å oppnå sikre bindinger. For å gjøre en vurdering må vi alltid se skoene for å bedømme materialene som skal limes – materialkunnskap er nøkkelen til en sikker liming.

Omfarging

Det finnes mange fargestoffer og muligheter for omfarging av sko og lærvarer. Vi bruker spritbaserte farger, akrylmaling og har et godt utvalg tilgjengelig. Ofte må spesielle farger bestilles, men bare ta kontakt så kan vi finne ut av det.

Blokking

Vi har apparater for blokking av sko i både fot og skaft. Ofte har vi kø på blokking på grunn av teknisk vente-/tørketid, så vennligst vær tidlig ute. Det er stort sett kun sko i skinn som lar seg blokke godt. Mål må taes ved besøk i vårt verksted, eventuelt kan vi motta god og forståelig instruks skriftlig.