Siste nyheter

Inntaksstopp på avanserte arbeid

Steget Videre Skomakeri

Vi kan melde om noen spesielle omstendigheter (større mengder ortopedisk/medinske arbeid) og stor pågang generelt som gjør at vi må stenge inntaket av avanserte arbeid i ei stund. Skomaker Bent-Are sin logg er booket ut i lang tid.

Lærling Birk er tilgjengelig for enkle reparasjoner, men beregn god tid også her.

Ha en fin dag!

Kort status

Skoletter med vintersåle

Status fra oss i Tromsø: Mye ivrige kunder om dagene og vi er nå oppe i 115 arbeid i aktiv logg igjen. En stor batch med ortopedisk arbeid og ellers mye sålearbeid og "lett blandet".

Obs på at vi er i en overgangsfase. Skredderavdelingen er stengt, permanent. Vi blir å roe ned på finere sømarbeid og inntak av en del spesialarbeid og skifter fokus til kun grovsøm og (naturligvis) arbeid på sko.

Beregn god ventetid på alle henvendelser, vi jobber så fort og bra som vi kan og rekker noen ganger såvidt å løfte et verktøy mellom kunder, meldinger og telefoner. Vær tålmodige.

Nyheter og God Jul!

Nyheter og God Jul

Så har Steget Videre nyheter å by på:

Vår skredder/mi konemor, Anna Lena, går ut av bedriften i løpet av januar, og med dette vil skredderavdelinga vår legges ned. Hun har arbeidet som freelancer innen web- og systemutvikling i tillegg til skredderarbeidet, og har et ønske om å bruke mere av sin høyere utdannelse som systemutvikler i fulltid. Som ektemann og partner i bedriften kan jeg selv ikke gjøre annet enn å støtte valget hennes helhjertet.

Stikkord

Eremittmodus!

Eremittmodus

Av flere årsaker må vi kjøre inntaksstopp til skomaker ei stund (ubestemt tid). Skomaker Bent-Are er nedlesset i arbeid og kapasiteten strekker ikke til. Verkstedet er fullt og vi får ikke produsert effektivt og ansvarlig med slike mengder arbeid på lager og en så ivrig kundestrøm. Det bokstavelig talt hoper seg opp og vi får ikke gjort noe bortsett fra å prate med publikum eller organisere...vi må få tid til å produsere!

Lærling kan hjelpe med veldig enkle reparasjoner, men også med redusert kapasitet.

Ting tar tid!

Sensommeren

sensommer

Sommeren, enn så varm og fin den har vært, er snart på hell. I fellesferien ble det superlokal ferie med mange fine Ti På Topp-turer. Vi gjør nå unna siste rest av ferien før skolen starter og blir borte 10-20.August i sammenheng med et familiebesøk til Polen 🇵🇱 ❤️

Snart sommerferie

Snart sommerferie

Skomaker og skredder melder om full logg inntil August. Siden vi er en familiebedrift/ektefolk og har barn i skolealder er det nå veldig nødvendig for oss å ha ferie i stor del av den perioden SFO er stengt (01.07-01.08).

Dette betyr at de avanserte tjenestene våre får avbrudd i denne perioden. Vi blir ved lav kapasitet og kan kun tilby enkle tjenester når vår flinke lærling Birk er tilgjengelig og arbeid han kan produsere selvstendig.

Nøyaktig hvilke datoer vi er tilgjengelig kommer vi tilbake til. Dette kan også varsles når aktuelt via vår facebook, så følg med.

Prisjusteringer fra 01.06.23

Prisjustering

Kjære Kunder

Vi har nå hatt en gjennomgang for å justere våre tjenester og priser ut fra de endringer vi observerer i vårt nasjonale og internasjonale marked. Det er en del betydelige endringer på gang og vi må selvfølgelig utvikle oss for å henge med. Naturligvis prøver vi å senke eller absorbere økte kostnader for ikke å overlaste våre kjære kunder, men dette går bare til et visst punkt.

Nye prislister og informasjon om generelle tjenester er tilgjengelig her:

https://stegetvidere.no/prisliste

Store endringer fra September.

Verksted pusses opp

Det er med glede og spenning at vi kan dele at det blir stor utvikling i vår bedrift fra September 2022.

Først på lista er at vi overtar lokalet der det tidligere var frisør. Så vi flytter kundemottaket vårt - cirka 10 meter! Med dette får vi utvidet bedriften og blir å etablere en bedre butikkdel og kundemottak. Vår nåværende port vil holdes stengt og blir utilgjengelig for kunder.