Om bedriften

Steget Videre Skomakeri er en liten lokal familiebedrift, et enkeltpersonsforetak, som tjener Tromsø og omegn med våre skomaker- og skreddertjenester, samt driver utsalg og netthandel av pleiemidler og håndverksmaterialer innen skinn og lær. Våre største merkevarer er Vibram-såler og pleieprodukter fra verdenskjente Saphir.

Vårt verksted og butikk åpnet 1.September 2012 og har holdt til i Torgcenterets første etasje siden da. Bedriften ble etablert I 2011 med navnet Belros Fletcher Design (da som et håndverks-/designselskap), men vi skiftet til gatenavnet Steget Videre Skomakeri i 2016 når våre skomakertjenester var mere ettertraktet, og navnet kjent.

I skrivende tid (Oktober 2020) har vi registrert over 8500 kunder og fullført over 23000 arbeid (drop-ins og bedriftskontoer er ikke medregnet!). Hver dag gjør vi vårt beste for at våre kunder skal være fornøyde, og vi er stolte over at så mange er det!

Vi har samarbeid med flere lokale butikker innen sko, klær og sportsutrustning. Vi hjelper både private og bedrifter med reparasjoner og tilpasninger. Kunder besøker oss med tingene sine, så gjør vi en vurdering sammen og ser på hva som kan gjøres for å ordne dem klar til ny bruk. Det er få grenser for hva vi kan arbeide med og det gjøres vanligvis en individuell vurdering i hvert tilfelle.

Vi er Lærebedrift - Vårt overskuddsprosjekt er å tilby opplæring i skomakerfaget og vi ønsker å rekruttere til faget vårt i samarbeid med Fylkeskommunen. Vanligvis vil vi ha en lærling på plass for å delta i den daglige driften, det er nevnt i Medarbeidere-fanen hvem som er lærling hos oss om dagene. De fleste lærlinger har to års læretid, men det er ofte lærlinger med særløp i skomakerfaget og det kan variere fra to til fem år. Det kan leses mere om lærlingeordningene på UDIR sine websider. Er du interessert? Ta kontakt med oss på [email protected]. Kun seriøse henvendelser besvares.