Om bedriften

Steget Videre Skomakeri er et lite enkeltpersonsforetak, som tjener Tromsø og omegn med våre skomakertjenester, samt driver utsalg av pleiemidler. Våre største merkevarer er Vibram-såler og pleieprodukter fra verdenskjente Saphir.

Vårt verksted og butikk åpnet 1.September 2012 og har holdt til i Torgcenterets første etasje siden da.

I skrivende tid (Januar 2024) har vi registrert over 10500 kunder og fullført over 29000 arbeid (ikke medregnet drop-ins og bedriftskontoer!). Hver dag gjør vi vårt beste for at våre kunder skal være fornøyde, og vi er stolte over at så mange er det!

Vi har samarbeid med flere lokale bedrifter innen ortopedi, sko, plagg og sportsutrustning. Vi hjelper både private og bedrifter med reparasjoner. Kunder besøker oss med tingene sine, så gjør vi en vurdering sammen og ser på hva som kan gjøres for å reparere og gjenstille dem.

Vi er Lærebedrift - Vårt overskuddsprosjekt er å tilby opplæring i skomakerfaget og vi ønsker å rekruttere til faget vårt i samarbeid med Fylkeskommunen. Vanligvis vil vi ha en lærling på plass for å delta i den daglige driften, det er nevnt i Medarbeidere-fanen hvem som er lærling hos oss om dagene. De fleste lærlinger har to års læretid, men det er ofte lærlinger med særløp i skomakerfaget og det kan variere fra to til fem år. Det kan leses mere om lærlingeordningene på UDIR sine websider. Er du interessert? Ta kontakt med oss på [email protected]. Kun seriøse henvendelser besvares.