Nytt år og nye muligheter!

Glidelås i Ara-støvelett

Vi starter nyåret snilt med ny glidelås i disse Ara-støvelettene :-)

Nytt år er kommet. Jula med all god mat, hyggelig samvær og snacks er flakset avgårde (God Jul og Godt Nyttår forresten!). Vi er ferdige med en solid opprydding og varetelling, og er nå mere eller mindre klare til dyst igjen.

Høsten har vært krevende. Vi har vært rammet av ulykke etter ulykke og er nå omsider begynt å finne litt rom til å puste igjen. Vi har ønsket å hjelpe flest mulig, best mulig, men pga. både tekniske svikt og menneskelige årsaker har vi falt i uføre og har en betydelig baklogg å betjene.

Vi vil fortsette å være stengt for innlevering/konsultasjon og salg på mandager (fortsatt mulig å hente da!) for å jobbe effektivt med spesialarbeid og for å senke bakloggen. For de andre arbeidsdagene er vi tilbake til normale åpningstider. Forsinkede arbeid er ombooket til å produseres i umiddelbar fremtid (de neste par uker).

Så langt vi vet vil vi være ved lavere bemanning frem til mai/juni pga. sykemelding, og vår kapasitet vil derfor være lavere fremover. Vi vil naturligvis prøve å være fleksible og hjelpe så godt vi kan, med det vi har.

Vi har et ønske om å finne vikar/ekstrahjelp frem til da, men dette har vi enda ikke lyktes med.

Vi er takknemlige for alt arbeid og kunder som kommer inn til oss, og ser frem til å hjelpe så godt som vi kan. Tusen takk til alle sammen!

Godt 2020 og ha/lag en fin dag!

Anna Lena og Bent-Are Gundersen
Eiere og daglige ledere